Referenties

Hieronder staan reacties van klanten met hun ervaringen met mijn diensten.

 

102 thoughts on “Referenties

 1. Op zaterdag 5 maart was het eindelijk weer zover! Na ruim twee jaar geen opties tot grote feestjes konden wij bij voetbalvereniging WVF weer eens los gaan!

  DJ Hanno kent onze club als geen ander en weet dus hoe hij het dak van de kantine kan laten gaan. Hanno onwijs bedankt dat jij op ons eerste feestje was. Het was grandioos!

 2. Hanno was de DJ op onze bruiloft van afgelopen weekend. Het eerste weekend na Corona dat we weer konden knallen!!
  We willen je nog hartelijk danken voor het prachtige avondfeest. Je was heel relaxed in de communicatie en fijn dat we van te voren alles goed hebben doorgenomen! We kregen ook veel complimenten van gasten dat het een mooi feest was en dat “de DJ” goed aanvoelde wat de meeste mensen in de zaal wilden horen. Daardoor bleef het feest mooi aan de gang en zijn er geen momenten geweest dat de dansvloer leeg was! Ook de kids hebben genoten van hun momentje op de dansvloer voor het feest echt begon. Mooi om te zien dat je ook oog voor hen had!

  Nogmaals hartelijk dank Hanno!!! Je was Top!!!

 3. Vanaf het moment dat wij gingen trouwen wisten wij meteen; wij willen DJ Hanno. Al zoveel leuke feestje gehad met hem als DJ. Zelfs in deze tijd trouwen weet Hanno er een feestje van te maken!
  Allerlei soorten muziek, perfect aangevoeld bij het moment en onze gasten. Dat knalfeest gaat er komen en dan heeeel graag jou weer!
  Bedankt dat mede door jou onze dag onvergetelijk was!!

 4. We zochten voor ons bruiloft feest een DJ die alle soorten muziek kon draaien en de sfeer goed aanvoelde wat de mensen op de dansvloer mooi vonden. Via een tip van vrienden kwam DJ Hanno in beeld. Na een zeer prettig kennismaking gesprek hebben we een reservering gedaan voor ons feest. Ongeveer 1 week voor het feest nam Hanno contact met ons op om de wensen nogmaals door te spreken mbt verzoeknummers en welke muziek we niet gedraaid wilden hebben. Het was een ongelooflijke avond met een goed gevulde dansvloer . Ook de niet dansende feestgangers waren enthousiast over repertoire en geluidsniveau van de muziek.

  Hanno bedankt.!!!!

 5. Hanno heeft ervoor gezorgd dat we een bijna 50 jaar- en 15 jarig huwelijksfeest hebben gehad om nooit te vergeten.
  Super repertoire en hij springt goed op de situatie in. Vele positieve reacties gehad over Hanno van onze gasten. Er waren er maar weinig die niet hebben gedanst.
  Kortom, een aanrader.

 6. Hanno heeft op onze bruiloft ’s avonds gedraaid. Het was echt een super feest, waarbij hij iedereen op de dansvloer kreeg. In de voorbereiding een leuk gesprek gehad met Hanno om kennis te maken. Wij hadden hier een positief gevoel over. Hanno schakelt snel en is hierin flexibel. Hij neemt ook gerust het woord tijdens de avond om wat praktische dingen te regelen (denk aan feliciteren en afscheid e.d.). Wij hebben een onvergetelijke avond gehad.

 7. DJ Hanno draaide op onze bruiloft en het werd een waar feest! Relaxt in omgang, met een goede voorbereiding en naadloos aanpassend op onze wensen wist Hanno ons een mooi repertoire voor te schotelen. Nogmaals hartelijk dank en zeker aan te bevelen voor feesten en partijen!

 8. Hanno, mede dankzij jou is mijn 50th birthday party onvergetelijk geworden. Iedereen heeft genoten van jouw muziekale omlijsting en hoe fijn is het dat iedereen zijn aangevraagde nummers kreeg te horen. Het dak ging eraf! Nogmaals super bedankt en wie weet tot een volgend feestje!

 9. Onvergetelijke Bruiloft gehad,
  Dj Hanno heeft het avond feest compleet gemaakt, doet het erg leuk.
  Van alle markten thuis en alle genre’s muziek voor jong en oud!
  Echt een aanrader!

  Hanno Bedankt! tot het volgende feest!

 10. Hanno jij hebt mijn bijna 50 feest onvergetelijk gemaakt met jouw muziek. Lekker gedanst en genoten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.