Referenties

Hieronder staan reacties van klanten met hun ervaringen met mijn diensten.

 

96 thoughts on “Referenties

 1. Hanno heeft ervoor gezorgd dat we een bijna 50 jaar- en 15 jarig huwelijksfeest hebben gehad om nooit te vergeten.
  Super repertoire en hij springt goed op de situatie in. Vele positieve reacties gehad over Hanno van onze gasten. Er waren er maar weinig die niet hebben gedanst.
  Kortom, een aanrader.

 2. Hanno heeft op onze bruiloft ’s avonds gedraaid. Het was echt een super feest, waarbij hij iedereen op de dansvloer kreeg. In de voorbereiding een leuk gesprek gehad met Hanno om kennis te maken. Wij hadden hier een positief gevoel over. Hanno schakelt snel en is hierin flexibel. Hij neemt ook gerust het woord tijdens de avond om wat praktische dingen te regelen (denk aan feliciteren en afscheid e.d.). Wij hebben een onvergetelijke avond gehad.

 3. DJ Hanno draaide op onze bruiloft en het werd een waar feest! Relaxt in omgang, met een goede voorbereiding en naadloos aanpassend op onze wensen wist Hanno ons een mooi repertoire voor te schotelen. Nogmaals hartelijk dank en zeker aan te bevelen voor feesten en partijen!

 4. Hanno, mede dankzij jou is mijn 50th birthday party onvergetelijk geworden. Iedereen heeft genoten van jouw muziekale omlijsting en hoe fijn is het dat iedereen zijn aangevraagde nummers kreeg te horen. Het dak ging eraf! Nogmaals super bedankt en wie weet tot een volgend feestje!

 5. Onvergetelijke Bruiloft gehad,
  Dj Hanno heeft het avond feest compleet gemaakt, doet het erg leuk.
  Van alle markten thuis en alle genre’s muziek voor jong en oud!
  Echt een aanrader!

  Hanno Bedankt! tot het volgende feest!

 6. Hanno jij hebt mijn bijna 50 feest onvergetelijk gemaakt met jouw muziek. Lekker gedanst en genoten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *