Bruiloften

Op jullie bruiloft willen jullie natuurlijk maar één feest: een Knalfeest! Bij DJ Hanno staan jullie wensen en smaak centraal, en zorg ik er persoonlijk voor dat iedereen van jullie feest kan genieten.

Voor iedere bruiloft probeer ik het feest en de muzikale omlijsting van de avond af te stemmen op jullie wensen en smaak. Vooraf hebben wij uitvoerig contact, zodat ik weet wat jullie graag wel en niet willen op jullie feest. Ook houd ik rekening met eventuele stukjes die plaats zullen vinden tijdens de avond.

In de afgelopen jaren heb ik op vele bruiloften mogen draaien, met veel succes. Deze ervaring neem ik mee in onze gesprekken, waardoor jullie feest goed uit de verf zal komen.

Kwaliteit en professionaliteit staan bij DJ Hanno centraal. Ik denk mee met jullie, zodat jullie ongestoord van jullie eigen feest kunnen genieten. De licht- en geluidsinstallatie is van hoge kwaliteit en kan met groepen tot 250 personen goed uit de voeten.

Mijn brede muzieksmaak en muziekkennis zorgen ervoor dat ik goed op verschillende doelgroepen in kan spelen, zodat iedereen de avond van zijn leven heeft!

Zijn jullie nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met mij op.