Referenties

Hieronder staan reacties van klanten met hun ervaringen met mijn diensten.

 

99 thoughts on “Referenties

 1. 18 mei gingen wij trouwen hanno draaide op onze bruiloft. Het was echt een super mooi feest voor jong en oud! Alle gasten en wijzelf natuurlijk waren super enthousiast over de vele soorten muziek en de gezellige sfeer! Top voor elkaar! Nogmaals bedankt!

 2. 28 april onze bruiloft gevierd ( 50jaar) Dj Hanno was onze Dj met zeer goede muziek wat door alle gasten bijzonder werd gewaardeerd door jong en oud. Dj Hanno maakt goed contact met de gasten en is zeer klantvriendelijk om het zo te zeggen. Wij hebben een heerlijke avond gehad met PRIMA muziek! Als je een geslaagde avond wilt hebben Dj Hanno vragen. Een aanrader!πŸ‘πŸ‘

 3. eind maart een gezellig personeelsfeestje gehad bij Wellnessresort de Veluwse Bron.
  Voorafgaand een leuke pub quiz en vervolgens gingen de voetjes van de vloer. πŸ™‚

  Bedankt Hanno, fijn dat je alles zo last minute kon regelen en dat alle medewerkers een mooie avond hebben gehad!

 4. Afgelopen zaterdag een topfeestje gehad samen met DJ Hanno.
  Van jong tot oud hebben we met z’n allen ervan genoten. Top.

 5. Super blij met DJ Hanno op onze bruiloft afgelopen weekend in Onder Ons in Dalfsen.
  Hanno was aanwezig, maar niet to much. Wist goed aan te voelen wat nodig was en ging mee met de (slechte πŸ˜‰ ) verzoeknummers van ons onze gasten. Zocht hier zelf wel een prettige combinatie in zodat er afwisseling genoeg was en iedereen betrokken bleef. Van Hazes tot party animals, van ed sheeran tot traditionele Turkse muziek… het is allemaal voorbij gekomen, met soepele overgangen.
  Bedankt Hanno!

 6. Geweldig feest gehad ter ere van mijn 50ste verjaardag. Hanno je was geweldig. Goede opbouw in de muziekkeuze. Van lekkere golden oldies naar muziek van nu. Tegen het eind van de avond ging het dak eraf!! Wil je een topavond? Boek Hanno!!

 7. Mede dankzij Hanno hebben wij ons 40 jarig huwelijk en de 65 ste verjaardag van Kees kunnen vieren zoals wij dat graag wilden, met de muziek die wij graag wilden horen. Een aanrader voor iedereen die iets te vieren heeft. Bedankt Hanno.

 8. Super feest gehad met mijn 50e verjaardag in de Franse school in Hattem.
  Hanno bedankt voor het draaien op mijn feest de dansvloer is alleen maar vol geweestπŸŽ‰

 9. Mede dankzij Hanno en geweldig feest gehad op mijn 50e verjaardag. De gehele avond de dansvloer vol. Hanno bedankt, TOP.

 10. Top avond gehad op zaterdag 16 september voor ons 25 jarig huwelijksfeestje op partyschip de Oosterschelde, de hele avond goede muziek en de dansvloer was steeds vol

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *